7+6 gyakorlat ami alapjaiban változtatja meg a futóteljesítményedet

Nagyon szuper, hogy itt vagy!

Regisztrálj, és már küldjük is neked az egyik leghasznosabb videós tudásanyagunkat, ami 13 rövid videós oktatóanyagot jelent! De akkor miért 7+6 gyakorlatról beszélek? Azért, mert 7 eszköznélküli gyakorlatot készítettem és 6 gyakorlathoz gumiszallagra is szükséged lesz. 

Emellett, regisztrációddal biztosítod, hogy elsőként értesítünk téged a Black Friday ajánlatunkról, ami csak limitált számban és csupán néhány napig lesz elérhető!

*A regisztráltaknak, egy nappal előbb biztosítunk hozzáférést az ajánlatunkhoz! Amelyet majd emailen juttatunk el hozzád is. Így szinte biztos, hogy számodra is marad hely kedvezményes ajánlatunkra. 

Miért regisztrálj?

Mert nem jut belőle mindenkinek!

Ne hagyd az utolsó pillanatra a dolgokat! A Black Friday-nál kínált különleges ajánlataink száma véges! Az akcióink korlátozott számban lesznek csak elérhetőek, ezért érdemes gyorsan cselekedni. Iratkozz fel hírlevelünkre, és légy az elsők között, akik megkapják a legfrissebb információkat

Mert ilyen ajánlatunk még SOHA nem volt!

Most nyílik meg az az egyedi lehetőség az ‘Élj-Szeress-Fuss’ történetében, amely minden korábbi akciónkat felülmúlja. Olyan exkluzív ajánlatot kínálunk, amelyre még nem volt példa, és ami nem is tér vissza a közeljövőben.

Mert nincs vesztenivalód, sőt igazából Te csak nyerhetsz!

Kapsz tőlünk egy rendkívül hasznos tudásanyagot. Ebben az anyagban lényegre törően, szakzsargon nélkül ismerheted meg azokat az eszközöket és gyakorlatokat, amelyek engem a sikerre vezettek.

Ennyi időd maradt!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mit kell tudnod rólam?

Szia, Zsiros Márk vagyok, az Élj-Szeress-Fuss Alapítója és vezetőedzője.

17 év sportmúltam során több mint 200 dobogós eredményt értem már el és több mint 20 alkalommal nyertem már Országos Bajnokságot két különböző sportágban. Büszkén mondhatom el, hogy az általam edzett futók között található Európabajnok és Világbajnoki ezüstérmes  is. Jelenleg 30+ futóval dolgozom együtt, és összességében már 100+ futó fejlődését segítettem elő.

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen végeztem mesterdiplomával. Itt testnevelő, gyógytestnevelő és egészségfejlesztő végzettséget szereztem, de persze atlétika edzői végzetségem is van. 

Nem csak a csúcsteljesítményre törekvő sportolók felkészítésével foglalkozom; csapatommal együtt kezdő futókat is támogatunk. Edzőként nap mint nap azon dolgozom, hogy a gyakorlatban is átadhassam a tudásomat.

Tanítványaim ezeket mondták rólam:

7+6 gyakorlat ami alapjaiban változtatja meg a futóteljesítményed

Töltsd ki ezt az űrlapot és küldöm is neked az anyagot! 

Adatkezelési Tájékoztató

Gratulálok sikeresen jelentkeztél!

Nem felejtettél el valamit?

Tölsd ki ezt az űrlapot és máris küldöm neked a 7+6 gyakorlatból álló videósorozatot ami alapjaiban változtatja meg a futóteljesítményed! 

Adatkezelési Tájékoztató

Gratulálok sikeresen jelentkeztél!