Próbáld ki most 7 napig ingyen a csúcsforma Programot!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Üdvözlünk a Csúcsforma Programban!

Csatlakozz a Csúcsforma Programhoz, ahol a futók közössége egyesül a célok eléréséért! Fedezd fel, hogyan érheted el a legjobb formád professzionális edzéstervekkel, szakértői tanácsokkal és támogató közösséggel.

Hallgasd meg az üzenetünk!

Minden nap vizsgáljuk és a való életben teszteljük edzés módszereinket tanácsainkat és edzéseinket. Rengeteg ember panaszkodik nekünk arról, hogy:

"Nincs időm folyamatosan képzésekre járni és könyveket olvasni"

Nem érsz rá sok órás előadásokra és a hétvégét se arra szánod, hogy 2-3 órás podcastokat és előadásokat hallgass. Pontosan ezért úgy építettük fel tananyagainkat, hogy akár már 2-3 perces videókból is szemezgethess, de ha több időd van akkor akár 20-30 perces videókat is találni fogsz.

"Nincs elegendő pénzem a drága tanfolyamokra, képzésekre."

Egy valamire való táplálkozási tanfolyam, vagy edzői képzés hihetetlenül költséges. Mi szeretnénk neked megadni mindazt a tudást amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy életed legjobb formájába kerülhess. MIndezt úgy, hogy még csak nem is drága! Mindezt úgy, hogy nem kerül többe mint egy ebéd ára.

"Egyedül ezeket nem tudom megvalósítani"

Nem tudod pontosan, mibe hogyan is kezdj bele? Kérdéseid lennének? Akkor itt a helyed, közösséget biztosítunk számodra ahol, hasonló helyzetben lévő emberekkel találkozhatsz mint Te magad. És ez még nem minden! Kérdéseidet is felteheted és ezeket rendszeresen összegyűjtjük és megválaszoljuk!

"Az ilyen fajta tréningeken nem tudnak nekem újat mondani"

Eleged van a közhelyekből, a régi módszerekből és az eredménytelen próbálkozásokból. Ezt is megértjük! Azokat a módszereket, praktitákat és trükköket osztjuk meg tagjainkkal amelyekkel, tanítványaink világversenyeket is nyertek már.

 

A próbálkozás nem elég! Tudatos útra kell terelni a futásaidat és edzéseidet, ha igazán jó eredményeket akarsz elérni.

De mi a megoldás?

Hiába próbálkoztál eddig több alkalommal és módszerrel, ha nem a megfelelő stratégiát követted. A változás nem csak az akaraterőn, hanem a tudatos és célzott cselekvésen múlik.

A megoldás:

Az igazi előrelépés tudatos tervezéssel és a személyre szabott megközelítéssel érhető el.

A Csúcsforma a legújabb sporttudományi ismereteket hozza el neked, ötvözve az elméletet a gyakorlati alkalmazással. Felfedezheted a kutatásokban bizonyított módszereket, melyek segítenek a fittséged és egészséged maximalizálásában.

Az előfizetéseddel hozzáférhetsz könnyen érthető, azonnal használható tanácsokhoz, melyeket folyamatosan frissítünk, hogy naprakész maradj a legújabb trendekkel és információkkal. Illetve Online edzéseket is biztosítunk, így velünk együtt tudod megcsinálni edzéseid! 

Mivel garantáljuk, hogy Te is csúcsformába kerülsz? 

Bevált módszereket használunk

Nincs mellébeszélés, hogy mi müködik és mi nem. Olyan trükköket és könnyen beépíthető módszereket tanítunk amiket ha beépítesz mindennapjaidba akkor garantáltan jobb formába fogsz kerülni.

Soha többé nem kell próbálkoznod és kisérletezgetned! Itt megkapod a számodra is helyes útmutatást.

Hihetetlenül gyors

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a tartalmainkat minél fogyaszthatóbban építsük fel. Elhozzuk neked azokat a tippeket, amelyeket azonnal be tudsz építeni az életedbe, hogy életed csúcs formájába kerülhess.  

Tananyagaink, rövidek és lényegre törőek, így nem kell tanulással tölsd az egész napod. 

 

Személyes támogatás

Mindíg lesznek kérdések elakadások és kihívások. Így a tananyagok kívül olyan közösség tagja lehetsz akik, már jártak azon az úton amin most jelenleg Te haladsz. Ezt a támogatást is élvezheted a CsúcsForma klubban.

Ráadásul felteheted kérdéseidet akár élő kérdezz-felek hívásainkon is.

A tudás az az eszköz amely biztosítja számodra a sikert! 

"Jó-Jó de pontosan hogyan kell ezt elképzelni?" Jogos a kérdés, szóval nézzük is meg

Ez 3 egyszerű komponensből tevődik össze.

#1

Közösség:

A Csúcsforma Program résztvevői egy zárt Facebook csoporthoz csatlakozhatnak, ahol folyamatosan megoszthatják tapasztalataikat, kérdéseiket és sikereiket egymással. Ez a közösség támogatást és motivációt nyújt a tagoknak, hogy ne érezzék egyedül magukat az úton. A csoportban rendszeres interakciók zajlanak, ahol a tagok egymást inspirálva és támogatva érhetik el futási céljaikat.

#2

Videós Tár:

A programhoz tartozik egy kiterjedt videós tár, amely tartalmaz edzésterveket, erősítő edzéseket, mobilizáló és nyújtó gyakorlatokat, valamint különféle futással kapcsolatos oktató videókat. Ezek a videók segítséget nyújtanak a technikai tudás fejlesztésében, a sérülések megelőzésében és a teljesítmény optimalizálásában. A videós tár folyamatosan bővül új tartalmakkal, így mindig friss és hasznos információkhoz juthatsz.

#3

Havi Kérdezz-Felelek:

A program részeként havi rendszerességgel tartunk élő kérdezz-felelek alkalmakat, ahol a résztvevők közvetlenül kérdezhetnek a szakértőktől. Ezek az alkalmak lehetőséget adnak arra, hogy személyre szabott válaszokat kapj a kérdéseidre, legyen szó edzéstechnikáról, táplálkozásról, vagy bármilyen futással kapcsolatos témáról. Az élő események hozzájárulnak a közösségi élményhez és biztosítják, hogy mindenki megkapja a szükséges támogatást a fejlődéshez.

Milyen tartalmakat találsz a Csúcsforma programban?

Itt találsz pár példát milyen témákban készítettünk már tartalmakat, de heti rendszerességgel hozunk neked új anyagokat.

Edzéstervek

A Csúcsforma Program minta edzésterveket kínál futóknak, különböző távokra és szintekre. Akár kezdő, akár haladó futó vagy, megtalálod a számodra megfelelő tervet, legyen szó 5km, 10km vagy 21km-es távokról. Ezek a tervek segítenek abban, hogy fokozatosan növeld a teljesítményed, elérd a kitűzött céljaidat és élvezettel fuss.

Erősítő Videók

Az erősítő videók célja, hogy fejlesszék az izmaidat, növeljék az állóképességedet és megelőzzék a sérüléseket. Ezek a gyakorlatok nem csak a futóteljesítményedet javítják, hanem általános fittségedet is növelik. Rendszeresen végzett erősítő edzésekkel stabil és robbanékony futóvá válhatsz.

Nyújtó és Mobilizáló Videók

A nyújtó és mobilizáló videók segítségével gyorsabban regenerálódhatsz, növelheted a rugalmasságodat és javíthatod a mozgástartományodat. A megfelelő nyújtási és mobilizációs technikák alkalmazása csökkenti az izomlázat és megelőzi a sérüléseket. Ezek a videók kifejezetten futók számára készültek, így a legnagyobb terhelést kapó izomcsoportokra fókuszálnak, segítve a hatékonyabb futómozgást és a mozgásszervi problémák elkerülését.

Futásos Gyakorlati Videók

A futásos gyakorlati videók bemutatják a helyes bemelegítési technikákat, a futóiskolai gyakorlatokat és egyéb fontos mozdulatokat, amelyek segítenek a hatékonyabb futótechnikában és a sérülések megelőzésében. Ezek a videók lépésről lépésre vezetik végig a gyakorlatsorokat, hogy biztosan helyesen végezd őket.

Kiegészítő Anyagok 

A program részeként különféle kiegészítő anyagokat biztosítunk, mint például ellenőrző listák, motivációs anyagok és egyéb hasznos segédanyagok futóknak. Ezek az anyagok támogatnak a felkészülésben és az edzések során, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd.

CSOMAG AJÁNLATAINK:

Program részletes leírása:

Edzéstervek*

A Csúcsforma Program részletes edzésterveket kínál futók számára, amelyeket különböző távokra szabunk, mint például 5 km, 10 km és 21 km. Mindegyik távra kétféle tervet biztosítunk: egy kezdő és egy haladó verziót. Ezek az edzéstervek strukturáltak és célorientáltak, hogy segítsenek elérni a kitűzött futócélokat, legyen szó versenyfelkészülésről vagy általános állóképesség-fejlesztésről.

Előadások*

A Csúcsforma Program rendszeresen hoz új, előre felvett előadásokat különböző futással kapcsolatos témákban. Ezek az előadások szakmai ismereteket nyújtanak, és segítenek elmélyíteni a tudásodat a futás minden területén, legyen szó technikai tippekről, táplálkozási tanácsokról vagy mentális felkészülésről.

Kérdezz-felelek*

A rendszeres kérdezz-felelek alkalmak során közvetlen kapcsolatba léphetsz velem és más szakértőkkel. Ezek az alkalmak lehetőséget biztosítanak arra, hogy személyre szabott tanácsokat kapj, és megoszd tapasztalataidat más futókkal. Itt minden kérdésedre választ kapsz, legyen az edzéssel, táplálkozással vagy mentális felkészüléssel kapcsolatos.

Közösség*

A Csúcsforma Program egyik legfontosabb eleme a támogató közösség, amelyet egy zárt Facebook csoportban biztosítunk. Ez a csoport lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők megoszthassák tapasztalataikat, kérdéseiket és sikereiket egymással. A közösség támogatása és az együttműködés segít motivációt nyerni és inspirációt meríteni a mindennapi edzésekhez. A csoportban rendszeresen megjelenő tartalmak és közös edzések is hozzájárulnak ahhoz, hogy mindenki elérje a kitűzött céljait, és folyamatosan fejlődhessen a futásban.

Erősítő edzések*

Az erősítő edzések a futók számára elengedhetetlenek, hiszen a megfelelő izomerő fejlesztése hozzájárul a sérülések megelőzéséhez és a teljesítmény javításához. A programunkban különböző erősítő gyakorlatokat találsz, amelyek célzottan a futásban résztvevő izomcsoportokra fókuszálnak. Ezek a gyakorlatok segítenek abban, hogy erősebbé és stabilabbá válj a futópályán.

Mobilizáló, nyújtó és hengerező edzések*

A mobilitás, nyújtás és hengerezés elengedhetetlen részei a futóknak szánt programnak. Ezek az edzések segítenek a rugalmasság növelésében, a regeneráció felgyorsításában és a sérülések megelőzésében. A videókban bemutatott gyakorlatok segítenek, hogy a futás utáni izomfeszültséget csökkentsd és a mozgástartományod növeld.

Bónusz: Személyre szabott edzésterv*

Az éves előfizetéssel egy különleges bónuszt is kapsz: egy személyre szabott edzéstervet, amely 25.000 Ft értékű. Ez az edzésterv teljesen rád van szabva, figyelembe véve a céljaidat, jelenlegi edzettségi állapotodat és egyéb egyéni igényeidet. Ez a bónusz hozzásegít, hogy még hatékonyabban érhesd el a futócéljaidat.

Ha még mindig bizonytalan vagy, akkor

Nézd meg sikertörténeteinket

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

Mi az a Csúcsforma Program?

A Csúcsforma Program egy átfogó futóedzés és életmódváltó program, amely edzésterveket, erősítő és nyújtó videókat, valamint rendszeres online előadásokat kínál. Célja, hogy segítsen a futóknak és életmódváltóknak elérni céljaikat, fejlődni és egészségesebben élni.

Mi történik, ha nem vagyok elégedett a programmal?

 Ha nem vagy elégedett a programmal, bármikor lemondhatod az előfizetésedet e-mailben. Az ügyfélszolgálatunk gyorsan és egyszerűen segít a lemondási folyamatban.

Milyen eszközökre van szükségem a program használatához?

 A programhoz elegendő egy okostelefon vagy számítógép, internetkapcsolattal. Az edzéstervek, videók és egyéb anyagok könnyen elérhetők online, bárhol és bármikor.

Hogyan tudom lemondani az előfizetést?

 Az előfizetés lemondásához írj egy e-mailt az ügyfélszolgálatunknak az info@eljszeressfuss.hu címen, és segítünk a lemondási folyamatban.

Lemondáskor visszajár pénz?

 Nem, ha éves előfizetést választasz, és az év lejárta előtt lemondod, akkor az év lejártáig marad érvényes a hozzáférésed, utána automatikusan törlődik.

Milyen edzésterveket tartalmaz a program?

A program 5 km, 10 km és félmaratoni (21 km) edzésterveket tartalmaz kezdő és haladó szinteken. Ezeket az edzésterveket úgy alakítottuk ki, hogy minden futó megtalálja a számára megfelelő kihívást és fejlődési lehetőséget.

Hogyan tudok csatlakozni a Csúcsforma Programhoz?

 Csatlakozni a programhoz egyszerű. Kattints a „Jelentkezés” gombra, és kövesd az utasításokat. A programhoz tartozik egy telefonos alkalmazás is, így bárhol és bármikor elérheted az edzésterveket és egyéb tartalmakat.

Hogyan biztosítjátok a közösség támogatását?

A Csúcsforma Program résztvevői egy zárt Facebook csoporthoz csatlakozhatnak, ahol megoszthatják tapasztalataikat, kérdéseiket és sikereiket egymással. Emellett havi élő előadásokat és kérdezz-felelek alkalmakat is tartunk, hogy mindenki megkapja a szükséges támogatást és motivációt.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre?

Az előfizetési díjat a Stripe rendszerén keresztül tudod fizetni, amely biztonságos és kényelmes online fizetési megoldást nyújt. Az éves csomag esetében megoldható utalással történő fizetés is, de a havi csomagnál nem. Fontos, hogy csak magánszemélyeknek tudunk számlát írni.

Lehet váltani az éves és havi tagság között?

Igen, lehet váltani az éves és havi tagság között.

7+6 gyakorlat ami alapjaiban változtatja meg a futóteljesítményed

Töltsd ki ezt az űrlapot és küldöm is neked az anyagot! 

Adatkezelési Tájékoztató

Gratulálok sikeresen jelentkeztél!