Eddig tudsz csatlakozni a 8 hetes CsúcsForma programunkhoz:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

SZERETNÉD ÁTLÁTNI AZ ÉLETMÓDVÁLTÁS BONYOLULT VILÁGÁT?

Élvezd a szabadság érzetét, amit a gondtalan étkezés ad, és ne csak alkalmazd, de értsd is a táplálkozási alapelveket! Hagyd hátra azokat a szélsóséges diétakat, amik csak átmeneti eredményeket hoznak. Elvezetlek a teljes zúrzavartól addig a pontig, ahol már biztosan alkalmazni tudod a megszerzett ismereteket.

NEKED IS ISMERŐSEK EZEK A PROBLÉMÁK?

E

Az étkezéseket követő „kajakóma” tönkreteszi a napod?

E

Demotivált vagy munka és pihenőnapokon egyaránt?

E

Gyakori puffadással vagy egyéb emésztési gondokkal küzdesz?

E

Álmatlan éjszakák  gyötörnek és rossz minőségű az alvásod?

E

Fáradtság üldöz nap, mint пар?

E

A fogyókúra küzdelemmel teli és eredménytelen?

E

Hirtelen falásrohamok törnek rád?

E

Önbizalom hiány gátol a céljaid elérésében?

Hallgasd meg az üzenetünk!

MÁR MEGTAPASZTALTAD A MINIKURZUS EREJÉT? AKKOR MÉG CSAK A JÉGHEGY CSÚCSÁT LÁTTAD!

Az ingyenes 5 napos minikurzusunk során bepillantást nyújtottunk az életmódváltás alapjaiba. Talán észrevetted, hogy egy ilyen komplex és mélyreható változás nem érhető el csupán néhány napon belül. A minikurzus azt a célt szolgálta, hogy rávezessen, milyen irányban kell elindulnod és milyen alapokat kell megteremtened. 

De mi van a következő lépésekkel? Hogyan maradj motivált? Hogyan értsd meg és fogadd el a tested jelzéseit? Hogyan alkoss életre szóló szokásokat, és hogyan győzd le azokat az akadályokat, amelyek eddig visszatartottak?

Tudatos útra kell terelni az életmódod, ha igazán jó eredményeket akarsz elérni.

Elképzelted már milyen lehetne az életed?

Akár ilyen:

Képzeld el, hogy minden reggel energikusan ébredsz, tele élettel és elszántsággal a napodhoz! Az étkezéseid táplálják a tested, és nem terhelik le. Nem kell aggódnod a fáradtság, puffadás vagy a kajakóma miatt. Egyensúlyban érzed magad, és bármihez van erőd és önbizalmad!

Hogyan garantáljuk, hogy csúcsformába kerülsz?

Egész életedre szól:

Több mint csak egy étrend vagy edzésterv; holisztikus megközelítés a táplálkozás, mozgás, önismeret és mindset területén, hogy valódi és tartós változást érj el.

Egyensúlyba és harmóniába kerülsz

Megtanítunk, hogyan érheted el az egyensúlyt az életedben az egészséges táplálkozás, rendszeres mozgás és az önismeret összehangolásával.

Napi inspiráció és támogatás

Nem csak elméleti tanácsokat kapsz, hanem praktikus recepteket és tippeket is, hogy minden napra legyen egy kis inspiráció és útmutatás az egészségesebb életmódhoz.

Eddig tudsz csatlakozni a 8 hetes CsúcsForma programunkhoz:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Lépj a változás útjára te is!

Az út a tartós változáshoz

Tizenöt éves korom óta küzdöttem a súlyfelesleggel; az a makacs 6-8 kiló mindig ott lapult rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni. Hónapokig tartottam a 120-100 grammos szénhidrát diétát, minden falatot számoltam. De végül csak étkezési zavart, mély énképzavart és hormonális problémákat szereztem. Két-három évnyi küzdelem után úgy döntöttem, elég volt. Elkezdtem mélyebben tanulni a táplálkozástudományról és önmagamról.

Megértettem, hogy a falási rohamok mögött gyakran érzelmi evés állt, és rájöttem, hogy a korábban kipróbált diéták mennyire alaptalanok voltak. Szép lassan kialakítottam egy egészséges viszonyt az ételekkel. Nem vontam meg magamtól semmit, eleget ettem, ami erőt adott az edzésekhez. Ahogy helyreállt az egyensúly az ételekkel, és megtanultam a táplálkozás és a szervezetem alapjait, az a makacs 6-8 kiló egyszerűen leolvadt rólam.

Mára már nem számolok kalóriát, élvezek minden falatot, amit megkívánok, és mindeközben folyamatosan tartom a kívánt formámat, mindenféle szélsőséges diéta vagy edzésterhelés nélkül. Ezt a tudást és tapasztalatot szeretném most átadni neked a 8 hetes programunkban. Lépj velünk az útra, ahol megtanulhatod, hogyan érhetsz el tartós változást a megfelelő táplálkozási ismeretekkel és egy kiegyensúlyozott hozzáállással. Készülj fel egy egészségesebb, boldogabb életre – minden szélsőség nélkül!

"Jó-Jó de pontosan hogyan kell ezt elképzelni?"

 Jogos a kérdés, szóval nézzük is meg

A program 4 egyszerű komponensből tevődik össze.

#1

Facebook csoport: Létrehozunk egy olyan facebook csoportot, ahol sok olyan emberrel találkozhatsz, aki hasonló cipőben jár mint Te. Ebben a csoportban rengeteg, fontos anyagot osztunk meg veled. Itt tesszük közzé tananyagainkat és az ÉLŐ edzések, valamint Kérdezz – Felelek videók linkjeit is itt fogod megtalálni.

#2

Táplálkozás, egészség és életmód témakörben két hetente új tananyagot és videókat kapnak az ügyfelek, amelyek segítik az adott témák mélyebb megértését. A Táplálkozási Alapok E-book minden szükséges ismeretet tartalmaz az alapoktól az önálló táplálkozásig.

#3

Kérdezz-Felelek: Két hetente élő Q&A (kérdés-válasz) hívásokat szervezünk, ahol személyesen válaszolunk táplálkozás, egészség és életmód témában felmerülő kérdésekre. Ezek az interaktív beszélgetések lehetőséget biztosítanak a közvetlen tudásmegosztásra és a résztvevők egyéni kérdéseinek megválaszolására.

#4

Online erősítő edzések: Két hetente ÉLŐ online edzéseket tartunk, ahol az edzések nehézsége személyre van szabva. Ezek az edzések biztosítják, hogy minden résztvevő a saját tempójában és képességei szerint fejlődhessen, miközben folyamatosan figyelünk az egyéni igényekre és az egészséges edzési rutinra.

CSOMAG AJÁNLATAINK:

Programok részletes leírása:

E-Book*

Ez a 60 oldalas E-book minden fontos tudnivalót tartalmaz a táplálkozásról és az életmódváltásról, beleértve az alappilléreket, makro- és mikrotápanyagokat, valamint a vércukor egyensúlyt. Tartalmaz receptgyűjteményt, tápanyagsűrűségű piramist és táplálékkiegészítő ajánlásokat.

Közösség*

A Facebookon egy aktív közösséget hozunk létre, ahol tagjaink megoszthatják tapasztalataikat, tanácsokat kérhetnek és inspirálódhatnak egymástól a táplálkozás, egészség és életmód témakörében. Ez a közösség ideális helyszín a támogatásra, motivációra és az új ötletek megvitatására, valamint szakértői tanácsokért is fordulhatsz hozzánk. Csatlakozz hozzánk, hogy részese lehess egy inspiráló és támogató közösségnek!

Kérdezz-felelek*

A ‘Kérdezz-Felelek’ szekcióban két hetente élő Q&A (kérdés-válasz) hívásokat tartunk, ahol szakértőink válaszolnak a táplálkozás, egészség és életmód témájú kérdéseidre. Ez a platform lehetőséget biztosít a közvetlen interakcióra és személyre szabott tanácsokra, segítve ezzel a tudatos és egészséges életmód kialakítását. A videók visszanézhetőek lesznek!

Online csoportos erősítő edzések*

Online csoportos erősítő edzéseinket két hetente tartjuk élőben, ahol minden résztvevőnek személyre szabott nehézségi szintet biztosítunk. Ezek az edzések ideálisak azok számára, akik otthonról szeretnének hatékonyan edzeni, miközben profi oktatóink biztosítják a megfelelő iránymutatást és motivációt. Ha nem tudsz részt venni az edzéseken, gond egy szál se, hisz az edzések is visszanézhetőek lesznek.

Receptek*

Az alap receptcsomagban általános, egészséges és könnyen elkészíthető recepteket találsz. Ezek az ételreceptek úgy vannak összeállítva, hogy segítsenek a táplálkozási alapelvek megértésében és az egészséges étkezési szokások kialakításában.

Online személyes erősítő edzések*

4db online erősítő edzés vár Rád amit az egyéni igényeidhez szabunk. Az időpontot Te választod ki és mi végig segítünk Neked 1/1 -ben.Online személyes erősítő edzéseink lehetővé teszik, hogy kényelmesen, otthonról részt vegyél a testreszabott, élő edzésprogramokban. Ezek az edzések egyénre szabottak, figyelembe véve a fizikai kondíciót és célokat, így biztosítva a legjobb és legbiztonságosabb edzésélményt, közvetlenül a személyi edződtől.

Személyes konzultáció*

A személyes konzultáció során egyénre szabott figyelmet és tanácsadást nyújtunk táplálkozási és életmódbeli céljaid eléréséhez. Ez az interaktív beszélgetés lehetőséget biztosít arra, hogy részletesen megvitassuk az egyéni igényeidet, kihívásaidat és céljaidat, így segítve a hatékony és személyre szabott terv kidolgozását. 4×45 perc egyéni konzultációt tartalmaz a VIP csomagunk.

Táplálkozási napló elemzés*

A táplálkozási napló, életmódbeli felmérők és kérdőívek elemzése során alaposan áttekintjük az étkezési szokásaidat és étrendedet. Ez a folyamat segít felismerni az étkezési mintákban rejlő lehetőségeket és kihívásokat, valamint konkrét javaslatokat teszünk az egészségesebb táplálkozási szokások kialakítására és az egyéni céljaid elérésére.

Személyre szabott receptek*

A VIP receptcsomagban minden receptet teljesen egyénre szabva kapsz, figyelembe véve a táplálkozási céljaidat és preferenciáidat. Ezek a testreszabott receptek segítenek abban, hogy pontosan a számodra szükséges tápanyagbevitelt biztosítsd, miközben élvezheted az ízletes és változatos ételeket.

Garancia*

A programunkhoz ’30 napos elégedettségi garanciát’ biztosítunk. Ha a program első 30 napjában úgy döntesz, hogy nem felel meg a várakozásaidnak, teljes visszatérítést garantálunk. A kockázat a miénk, de a siker közös lesz! 

Milyen bónuszokat kapsz a Csúcsforma programhoz?

(25.000 Ft értékben)

A program részeként egy exkluzív bónuszként kapsz egy 13 részes SMR (Self-Myofascial Release) hengerezési videósorozatot és egy 9 oldalas E-bookot a hengerezés technikáiról. Ezek az anyagok kiválóan kiegészítik az életmódváltást, segítve az izmok regenerálódását, a feszültség csökkentését és a mozgásszervi egészség javítását. Ez a hengerezési módszer különösen hasznos azok számára, akik új edzésrutinba kezdenek, vagy hosszú ideig ülő munkát végeznek, mivel segít csökkenteni az izomlázat, javítja a mozgékonyságot és hatékonyan oldja a mindennapi izomfeszültségeket.

Ha még mindig gondolkodsz akkor

Nézd meg mit írtak rólunk:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

MEKKORA ÉLETMÓDVÁLTÓ TUDÁSSAL ÉRDEMES JELENTKEZNI?

Nem szükséges előzetes tudás az életmódváltáshoz. A programunk minden szükséges információt és támogatást nyújt kezdő szinttől a haladóig.

HOGYAN TUDOK CSATLAKOZNI A PROGRAMHOZ?

A programhoz a csomagajánlataink alatt lévő gombbal tudsz csatlakozni. Ezután átdob egy fizető oldalra ahol kitudod fizetni a csomag árát és küldjük neked a csomagban szereplő anyagokat és felveszünk a facebook csoportba.

MI VAN, HA NEM TUDOK MINDÍG ÉLŐBEN RÉSZT VENNI?

Az élő eseményekről felvételeket készítünk, így később, a saját időbeosztásod szerint megtekintheted őket.

HOGYAN ÉPÜL FEL A PROGRAM?

A programunk minden héten tartalmaz valamilyen aktivitást. Két hetente új tananyagot biztosítunk a résztvevőknek, míg minden héten élő online edzést és ‘Kérdezz-Felelek’ szekciót tartunk. Ez a struktúra lehetővé teszi, hogy a tagok folyamatosan kapcsolatban maradjanak a programmal és rendszeresen részt vegyenek az interaktív foglalkozásokon.

LESZNEK ANYAGOK, AMELYEKET A PROGRAM UTÁN IS HASZNÁLHATOK?

Igen, a program befejezése után is hozzáférést biztosítunk különböző tananyagokhoz, beleértve az E-bookokat, a receptgyűjteményeket és az edzésterveket. Ezek az anyagok segítenek fenntartani és továbbfejleszteni az elérteket, lehetővé téve a hosszú távú egészséges életmód kialakítását és fenntartását.

MENNYIBE KERÜL A KIHÍVÁSON VALÓ RÉSZVÉTEL?

A programon való részvétel ára a választott csomagtól függ. Az alap csomag 39.900ft míg a VIP csomag ára 119.900ft.

LESZ LEHETŐSÉGEM KÉRDÉSEKET FELTENNI ÉLŐBEN?

Igen, az élő ‘Kérdezz-Felelek’ szekcióban lehetőséged nyílik közvetlenül kérdéseket feltenni szakértőinknek, akik élőben válaszolnak rájuk.

SZÜKSÉGES-E VALAMILYEN SPECIÁLIS ESZKÖZ A PROGRAMON VALÓ RÉSZVÉTELHEZ?

Az online részvételhez elegendő egy internetkapcsolattal rendelkező eszköz, mint például egy számítógép, tablet vagy okostelefon. Az élő edzésekhez ajánlott egy kényelmes ruha, valamint egy szőnyeg/törülköző/ jógamatrac, amire rátudunk feküdni a talajon lévő gyakorlatoknál.

MEDDIG TART A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ?

A jelentkezési határidő a program kezdete előtt 2 nappal ( február 5.-én 22:00 órakor zárul), hogy biztosítani tudjuk minden résztvevő számára a zökkenőmentes bekapcsolódást.

MIKOR KEZDŐDIK A PROGRAM?

A program  2024. február 7.-én (szerdán) indul.

7+6 gyakorlat ami alapjaiban változtatja meg a futóteljesítményed

Töltsd ki ezt az űrlapot és küldöm is neked az anyagot! 

Adatkezelési Tájékoztató

Gratulálok sikeresen jelentkeztél!