Célom, hogy kihozzam belőled a maximumot!

Minőség, Profizmus, Figyelem

Ha minket választasz ezzel a három értékkel biztosan gazdagabb leszel. Hiszen számunkra a sportoló az első!

Minőséget biztosítunk számodra a te értékeidnek megfelelően. Céljaidnak és életviteledhez igazítva állítjuk össze edzésterved. Nálunk nincs két egyforma edzésterv!

Megtanítunk a profi gondolkodásmódra, hogy futásaid során tudd, mire kell figyelned és élvezhesd az edzéseket. Ezzel megspórolva neked rengeteg felesleges kört és negatív élményt.

Kiemelt figyelmet biztosítunk számodra, hiszen tudjuk, hogy így tudjuk elérni a legjobb eredményeket. Folyamatos visszajelzésekkel segítjük munkád, hogy tudd merre haladj tovább.

 

Zsiros Márk vagyok, futó, atlétika edző
és az Élj-Szeress-Fuss alapítója.

Rólam:

„A sport életem részét képzi már gyermekkoromtól. Kezdetben sok sportágban kipróbáltam  magam (pl.: úszás, labdarúgás, küzdősportok), de a szívemhez legközelebb a futás került. 12 évesen kerültem az atlétika pályára és azóta szaggatom a futócipőket. 18 éves koromig 800m-től 10000m-ig szinte minden versenyszámban álltam az országos pódium csúcsán. Jelenleg az OCR-t (terepakadályfutást) helyezem előtérbe és itt is hasonló eredményeket érek el.
Végzettségeim: Testnevelési Egyetem Testnevelő-gyógytestnevelő szakán végeztem 2021-ben. Ezen kívül még Atlétika edzői képesítéssel is rendelkezem.
Célom: Segítsek  a futóknak a felkészülésükben, mindezt úgy, hogy közben élvezni is tudják kedvenc tevékenységüket céljaik elérése mellett.
 Hálás vagyok, hogy a sporttal foglalkozhatok. Számomra az edzősködés nem egy munka, hanem egy küldetés és hobbi. Szeretek emberekkel foglalkozni és segítséget nyújtani nekik céljaik elérésében. A futás számomra egy életen át tartó szerelmet jelent, hiszen mindig lehet újítani benne és fejlődést elérni.  Ha engem választasz átadom a gondolkodásmódom, amellyel a sport területein és az élet egyéb területein is profitálhatsz hosszú távon.
Választhatsz edzéstervezés csomagjaim közül, melyeket személyre szabottan fogsz kézhez kapni. Ez azt jelenti, hogy életviteledhez alkalmazkodva és képességeidhez, edzettségi állapotodhoz mérve lesznek elkészítve.
Mottóm: „Élj bologan! Szeress őszíntén! Fuss az egészségedért!”

 

Miben tudok segíteni?

Szeretnél sérülésmentesen fejlődni futásban?
Jó helyen jársz! Nem csupán edzéstervet kapsz, hanem sok videós anyagot és még egy remek csapat tagja is lehetsz!

Szeretnéd fejleszteni a futómozgásod?
Akkor itt a helyed! Az edzések kiváló hangulatban zajlanak és sok dolgot megtanítok neked a futásról és ennek szépségéről.

Személyesen edzővel szeretnél dolgozni?
Erre is van lehetőséged. Legyen szó gyorsaságfejlesztésről, állóképességfejlesztésről vagy más képességfejlesztésről.

Kövess be:

7+6 gyakorlat ami alapjaiban változtatja meg a futóteljesítményed

Töltsd ki ezt az űrlapot és küldöm is neked az anyagot! 

Adatkezelési Tájékoztató

Gratulálok sikeresen jelentkeztél!