Célunk, hogy kihozzuk belőled a maximumot! 

Minőség, Profizmus, Figyelem

Ha minket választasz ezzel a három értékkel biztosan gazdagabb leszel. Hiszen számunkra a sportoló az első!

Minőséget biztosítunk számodra a te értékeidnek megfelelően. Céljaidnak és életviteledhez igazítva állítjuk össze edzésterved. Nálunk nincs két egyforma edzésterv!

Megtanítunk a profi gondolkodásmódra, hogy futásaid során tudd, mire kell figyelned és élvezhesd az edzéseket. Ezzel megspórolva neked rengeteg felesleges kört és negatív élményt.

Kiemelt figyelmet biztosítunk számodra, hiszen tudjuk, hogy így tudjuk elérni a legjobb eredményeket. Folyamatos visszajelzésekkel segítjük munkád, hogy tudd merre haladj tovább.

 

Zsiros Márk vagyok, futó, atlétika edző
és az Élj-Szeress-Fuss alapítója.

Rólam:

„A sport életem részét képzi már gyermekkoromtól. Kezdetben sok sportágban kipróbáltam  magam (pl.: úszás, labdarúgás, küzdősportok), de a szívemhez legközelebb a futás került. 12 évesen kerültem az atlétika pályára és azóta szaggatom a futócipőket. 18 éves koromig 800m-től 10000m-ig szinte minden versenyszámban álltam az országos pódium csúcsán. Jelenleg az OCR-t (terepakadályfutást) helyezem előtérbe és itt is hasonló eredményeket érek el.
Végzettségeim: Testnevelési Egyetem Testnevelő-gyógytestnevelő szakán végeztem 2021-ben. Ezen kívül még Atlétika edzői képesítéssel is rendelkezem.
Célom: Segítsek  a futóknak a felkészülésükben, mindezt úgy, hogy közben élvezni is tudják kedvenc tevékenységüket céljaik elérése mellett.
 Hálás vagyok, hogy a sporttal foglalkozhatok. Számomra az edzősködés nem egy munka, hanem egy küldetés és hobbi. Szeretek emberekkel foglalkozni és segítséget nyújtani nekik céljaik elérésében. A futás számomra egy életen át tartó szerelmet jelent, hiszen mindig lehet újítani benne és fejlődést elérni.  Ha engem választasz átadom a gondolkodásmódom, amellyel a sport területein és az élet egyéb területein is profitálhatsz hosszú távon.
Választhatsz edzéstervezés csomagjaim közül, melyeket személyre szabottan fogsz kézhez kapni. Ez azt jelenti, hogy életviteledhez alkalmazkodva és képességeidhez, edzettségi állapotodhoz mérve lesznek elkészítve.
Mottóm: „Élj bologan! Szeress őszíntén! Fuss az egészségedért!”

 

Förster Niki vagyok, az Élj-Szeress-Fuss csapat edzője.

Rólam:

Förster Nikinek hívnak, a Testnevelési Egyetemen végeztem, mint testnevelő-gyógytestnevelő és egészségfejlesztő tanár és az Élj-Szeress-Fuss edzője vagyok. A sport és természet szeretete már kiskorom óta az életem részét képezi és mindig is szerettem volna, ha a munkám nem csak munka lenne, hanem egyben hobbi és hivatás is. Számos sportot kipróbáltam már az évek során (futás, úszás, atlétika, síelés, snowboard, falmászás, kajak és versenyszerűen ultimate frizbizem). Úszásból és síből oktatói végzettséggel is rendelkezem és oktatóként tevékenykedtem évekig.
Szeretnék hozzájárulni az emberek fejlődéséhez és hogy kitűzött céljaikat megvalósítsák. Számos sportot űztem és űzök a mai napig akár hobbi vagy élsport szintjén, de a futás mindig is az életem részét képezi. Számomra ez a mozgásforma egyszerre fáraszt le és tölt fel teljesen, mindig tudok benne új kihívásokat találni, amitől fejlődni tudok. A futáshoz kapcsolódó legújabb kihívást Spartan versenyek jelentik számomra, mert mindig új kihívások elé állítanak és a verseny hangulata is nagyon magával ragadó.
Mottóm: „Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!”
Ha kedvet kaptál a közös munkához és felkeltettem az érdeklődésedet keress bizalommal!

 

Bíró Károly Róbert vagyok, az Élj-Szeress-Fuss Csapat edzője és versenyzője.

Rólam:

Bíró „Caroberto” Károly Róbert vagyok, az Élj-Szeress-Fuss csapatának edzője. A sport már kisgyermek korom óta életem szerves része. Az iskolás évek előtt, még minden teher nélkül a labdarúgás és a tenisz sportágának hódoltam. Iskolás éveim alatt csöppentem bele a versenysportba kézilabdázóként, amit 8 évig űztem. 15 évesen léptem rá egy atlétika pályára, először középtávfutó és távolugróként, de nagyon hamar kiderült, hogy a hosszútáv és abból is az utcai futás lesz az én világom. 2012-ben ismerkedtem meg komolyabban a terepfutással, ami egyből a legnagyobb „szerelmem” lett. Több, mint 200 érem és 60 kupa igazolja sikereim. 2021-ben ismerkedtem meg a Spartan és az OCR versenyekkel, ami kiváló kiegészítést jelent számomra a futás mellett.
2012-ben szereztem meg atlétikai sportedző képesítésemet. Másfél évig egy győri egyesületben tevékenykedtem utánpótlás edzőként, ahol fiatal sportolókkal foglalkoztam. Ezután edzőként felnőtt amatőr futókkal dolgoztam és készítettem fel őket különböző versenyekre. 2017-ben az élet más irányba vitt, így azóta edzői tevékenységemet szüneteltettem.
2022-ben Márk keresett meg, hogy lenne-e kedvem vállalni edzői munkát a csapatában. Így már nem csak sportolóként, hanem edzőként is segítem az Élj-Szeress-Fuss csapatát. Mivel egész életemben a sport valamilyen formában jelen volt, megtanított küzdeni és egészségesen élni, számtalan élmény nyújtott és általa rengeteg embert ismerhettem meg. Örömmel tölt el és hatalmas motiváció, hogy újra edzőként segíthetek futókat egy magasabb szintre jutni, és hogy kitűzött céljaikat elérhessék, majdan még merészebb álmokat szőhessenek.
Mottóm: „Az én sikerem, a te sikered, a te sikered, a mi sikerünk.”
Ha szeretnél velem együtt dolgozni, hogy az álmaid valóra válthassuk, keress bizalommal!

Miben tudunk segíteni?

Szeretnél sérülésmentesen fejlődni futásban?
Jó helyen jársz! Nem csupán edzéstervet kapsz, hanem sok videós anyagot és még egy remek csapat tagja is lehetsz!

Szeretnéd fejleszteni a futómozgásod?
Akkor itt a helyed! Az edzések kiváló hangulatban zajlanak és sok dolgot megtanítok neked a futásról és ennek szépségéről.

Személyesen edzővel szeretnél dolgozni?
Erre is van lehetőséged. Legyen szó gyorsaságfejlesztésről, állóképességfejlesztésről vagy más képességfejlesztésről.

Kövess be:

7+6 gyakorlat ami alapjaiban változtatja meg a futóteljesítményed

Töltsd ki ezt az űrlapot és küldöm is neked az anyagot! 

Adatkezelési Tájékoztató

Gratulálok sikeresen jelentkeztél!